Ieder kind is uniek. Het is daarom belangrijk om de álle ondersteuningsbehoeften van alle leerlingen helder te hebben én te kunnen bedienen. Dat doe je samen met al je collega’s én met externen.

In onze post-hbo-ib-opleiding dagen we je uit om je als professional te ontwikkelen én leren we je alle mogelijkheden van de ICT-hulpmiddelen die hiervoor beschikbaar zijn, optimaal te benutten. Zodat je als kwaliteitscoördinator je collega’s kunt inspireren en ondersteunen. 

 Ook als je met je team met deelaspecten aan de slag wil om passend onderwijs te realiseren, staan we voor je klaar. Denk aan het helder krijgen en beschrijven van de ondersteuningsbehoeften in het OPP. Of het realiseren van goede dossiervorming, vanaf het moment van aanmelding, zodat uitwisseling met het samenwerkingsverband (via Kindkans) een fluitje van een cent is. Dat bedoelen we met het ‘lichter’ van Gouwe Academie!

Kindkans

Met Kindkans organiseert u passend onderwijs in uw samenwerkingsverband voor primair of voortgezet onderwijs. U deelt veilig hulpvragen en documenten, verdeelt middelen, wijst arrangementen of toelaatbaarheidsverklaringen toe en overlegt gezamenlijk met het onderwijs, ouders, gemeente of zorg.

Bekijk het aanbod rond Kindkans