Werken bij Gouwe Academie

Kom jij ons team versterken?

Kom jij bij ons werken? Wij zoeken collega’s die zich willen inzetten voor onze klanten: leerkrachten, docenten, ib’ers, directeuren en bestuurders van scholen voor basisonderwijs én voortgezet onderwijs.

Wil jij hen adviseren over het gebruik van diverse ICT-producten binnen het onderwijs? Of hen helpen om de kwaliteit van hun onderwijs of leerlingenzorg te verhogen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  

Vacatures

Benieuwd naar de vacatures die we jou te bieden hebben? Bekijk dan onderstaand overzicht. Mocht je vragen hebben over een vacature, neem dan gerust contact op met de HR-adviseur of teamleider die onderaan een vacature staat.  

Kun je geen passende vacature vinden? Goede kandidaten zijn altijd welkom voor een kennismaking. Je open sollicitatie kun je sturen naar hr@gouwe-academie.nl.   

Mogelijkheden 

Gouwe Academie zoekt regelmatig vakbekwame en gemotiveerde onderwijsprofessionals die een hart hebben voor goed onderwijs en affiniteit met ICT-producten.  

Naast onderwijsadviseurs en medewerkers die in dienst zijn voor onbepaalde tijd, zijn er verschillende mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan.  

 • Tijdelijk aan de slag
  Gouwe Academie zoekt regelmatig onderwijsadviseurs die op projectbasis aan de slag kunnen voor onze klanten. Via detachering, als zelfstandige of als medewerker in tijdelijke dienst ben je inzetbaar in uitdagende projecten.  
 • Stage
  Gouwe Academie biedt stagemogelijkheden voor studenten die een universitaire of hbo-opleiding volgen binnen het vakgebied pedagogiek, psychologie of onderwijskunde. Jaarlijks zijn er stageplaatsen beschikbaar binnen onze verschillende academies.

  Op deze pagina vind je de stageplaatsen die beschikbaar zijn binnen Gouwe Academie. Geef bij je sollicitatie duidelijk aan wat je wensen zijn en welke voorwaarden/eisen je opleiding aan de stage telt. Is er geen stagevacature, maar wil je je belangstelling kenbaar maken voor een stageplaats? Mail jouw cv en motivatie naar hr@gouwe-academie.nl.  

Professionalisering  

Wij vinden het belangrijk dat jij je professioneel blijft ontwikkelen. Een leven lang leren verrijkt en inspireert je en houdt je fris en betrokken bij je vak. 

Voor nieuwe medewerkers van Gouwe Academie is een inwerktraject ontwikkeld om je goed in te werken in je functie en in de organisatie. Het inwerktraject bestaat uit een periode waarin je meeloopt én wordt opgeleid door collega’s. De exacte invulling hangt af van je ervaring en kennis en is altijd maatwerk. Deze periode wordt afgerond met een meesterproef: een scholing die je geeft onder supervisie van een ervaren onderwijsadviseur. Als jij én de onderwijsadviseur van mening zijn dat je voor het betreffende thema beschikt over de juiste kennis en vaardigheden, mag je zelfstandig aan de slag voor dat thema. Je hebt zowel tijdens de inwerkperiode als de eerste werkperiode een persoonlijk maatje die je eerste aanspreekpunt is. In gesprekken met de leidinggevende en in de gesprekscyclus wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze leerroute. De gesprekscyclus bestaat uit een planningsgesprek, een functioneringsgesprek en een beoordelingsgesprek.  

 Naast aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling hebben we aandacht voor het leren binnen je team. Door middel van intervisie en leerbijeenkomsten kun jij als medewerker je kwaliteiten en vaardigheden verder ontwikkelen 

Bekijk alle vacatures!

Over ons  

Zie deze pagina voor meer informatie over wat voor soort organisatie Gouwe Academie is en hoe ze zich verhoudt tot Driestar educatief.  

Gouwe Academie verzorgt door een team van ruim 60 mensen tientallen scholingen per week bij klanten door heel Nederland. We hebben duizenden tevreden klanten, waar we soms jarenlang mee samenwerken.  

Van alle medewerkers vragen we verbondenheid met onze kernwaarden. Iedereen is hierop aanspreekbaar. 

 • Toewijding: Verbonden voelen aan de missie van de organisatie om op een betrokken manier bijdragen aan de totstandkoming van het ideaal van goed onderwijs. 
 • Betrouwbaarheid: Verantwoordelijkheid dragen, afspraken nakomen, elkaar aanspreken en aangesproken willen worden.  
 • Wijsheid: Streven naar wijsheid is blijven leren, je vak goed verstaan en uitoefenen en in verwondering leven.  
 • Bewogenheid: Omgevingsbewust zijn, in goede harmonie samenwerken en verbinding maken met de ander.  
 • Moed: Het verschil durven maken, ondernemingszin hebben en gericht zijn op het bieden van meerwaarde. 
Onze kernwaarden hebben een christelijke grondslag. We vragen van personeel en stagiaires respect voor onze christelijke identiteit. 
Gouwe Academie voert actief beleid op gebied van arbeidsomstandigheden en re-integratie en verzuim. Deeltijdarbeid benaderen we positief. Er zijn meerdere collega’s die het werk binnen Gouwe Academie combineren met andere werkzaamheden. Door middel van flexibele werktijden kan er prima balans worden gevonden tussen werk en privé.  

Wij bieden onze medewerkers een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. We lichten het hier kort toe. Wil je meer weten? Klik hier om de cao-GAO te downloaden (pdf)

Salaris 
Je salaris is conform de cao-GAO en wordt gebaseerd op het type werkzaamheden dat je binnen Gouwe Academie gaat uitvoeren. Daarnaast is het salaris afhankelijk van het niveau en de relevantie van je opleiding en werkervaring die je mogelijk al hebt opgedaan. De vakantietoeslag is 8% van je bruto jaarsalaris. Tijdens de salarisronde word je salaris vanaf de maand augustus jaarlijks herzien, gebaseerd op je voortgang en prestatie.  

Individuele en teambeloning
Binnen het team werken wij met een teambeloning. Wij willen het ondernemerschap stimuleren en doen dat door middel van het uitkeren van een beloning bij het behalen van een bepaalde omzet. Medewerkers die excelleren in welke vorm dan ook, kunnen daarnaast in aanmerking komen voor een individuele beloning.   

Werkweek
Hoeveel uren je in een week werkt hangt natuurlijk af van je keuze voor fulltime of parttime. Omdat wij te maken hebben met drukke én rustiger perioden, kan het per week verschillen hoeveel uur je werkt. Bij een fulltime benoemingsomvang geldt een normjaartaak van 1659 uur. Je bepaalt zelf – in overleg met de klanten en het team – hoe je je werkuren verdeelt over het jaar 

Reiskostenvergoeding
Gouwe Academie kent een vergoedingsregeling voor woon-werkverkeer.  

Pensioen 
Je pensioen hebben we ondergebracht bij ABP, Nederlands grootste pensioenverzekeraar. Heb je ergens anders al pensioen opgebouwd? Dan bestaat er een mogelijkheid tot waardeoverdracht. Meer informatie hierover vind je op www.abp.nl

En niet te vergeten… 
Je krijgt van ons een laptop en telefoon, afhankelijk van je functie en contract. 

Meer weten? 
Mocht je meer informatie willen over ons arbeidsvoorwaardenpakket, dan kun je contact opnemen met de HR-afdeling: hr@gouwe-academie.nl.  

Gouwe Academie streeft naar een professionele cultuur. Daarmee bedoelen we dat we samen aan de slag zijn om onze ambitie te bereiken, maar ook dat we persoonlijk verantwoordelijk zijn voor onze bijdrage aan de organisatie. Iedere medewerker is aanspreekbaar op persoonlijk leiderschap: hij draagt zelf verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zijn werk en voor zijn persoonlijke ontwikkeling. Als collega’s proberen we optimaal gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en werken we samen aan resultaten.