Begeleidingsthema's

Administratie ParnasSys

Bekijk wat we je te bieden hebben rond het thema Administratie ParnasSys

Het beheren en bewerken van alle administratieve informatie over de leerlingen wil je soepel laten verlopen. Als je weet hoe je alle schermen en overzichten goed kunt benutten, ervaar je meer werkplezier, minder werkdruk én draag je bij aan een goede onderwijskwaliteit. 

Tijdens onze praktische administratieve scholingen besteden we niet alleen aandacht aan ParnasSys, maar ook aan de wet- en regelgeving en natuurlijk aan de taken en rollen van de administratieve kracht zelf. De scholingen zijn laagdrempelig, praktisch en interactief. Een aanrader voor iedere administratieve kracht.
Lichter Leuker Beter met Gouwe Academie!
Administratie ParnasSys

Basisscholing administratie ParnasSys

Tijdens deze scholing maak je kennis met het administratieve deel van ParnasSys en kun je uiteindelijk planmatig aan de slag met het pakket.

Startend

Administratie ParnasSys

Verdiepingsscholing administratie ParnasSys

Deze verdiepingsscholing helpt je efficiënter werken met het administratieve deel van ParnasSys. Door goed gebruik van de administratieve module ondersteunt de administratief medewerker het onderwijskundig proces al vanaf het aanmeldmoment van de leerling.

(Zeer) gevorderd

Administratie ParnasSys

ParnasSys, privacywetgeving en Privacybasis

Privacy is een belangrijk thema, steeds meer ook binnen scholen. Dit vraagt een goed privacy beleid vanuit het bestuur. We brengen jullie huidige manier van werken met privacygevoelige informatie in kaart en helpen bij het opstellen van een goed doordacht privacybeleid. Privacybasis van ParnasSys kan hierbij helpen, we kunnen jullie ondersteunen bij een goede implementatie.

Startend & gevorderd

Administratie ParnasSys

Scholing OSO (Overstap Service Onderwijs)

Wil je weten hoe je goed en efficiënt met OSO kunt werken? Schrijf je dan in voor de online cursus OSO.

Startend & gevorderd

Administratie ParnasSys

Instellen van een Single sign-on koppeling met ParnasSys

Wil je een betere uitwerking van het privacybeleid en het de leerkrachten ook nog makkelijker maken? We helpen je met het instellen van de Single sign-on koppeling. Leerkrachten loggen niet meer in met een gebruikersnaam en wachtwoord maar automatisch via hun Microsoft- of Google gegevens.

Alle niveaus

Administratie ParnasSys

Jaarovergang in ParnasSys

Wil je graag hulp bij een soepele administratieve jaarovergang in ParnasSys?

Startend

Administratie ParnasSys

Projectleiding bij fusies en splitsingen

Wanneer een of meerdere scholen binnen een bestuur een splitsing of fusie gaan doorvoeren komen daar diverse werkzaamheden van verschillende disciplines bij kijken. Om dit proces goed te laten verlopen, bieden onze onderwijsadviseurs ondersteuning in de vorm van projectleider en/of technisch specialist.

Alle niveaus

Administratie ParnasSys

Online ROD-scholingen

Wil je graag meer hulp bij het omgaan met ROD? Meld je aan voor een online scholing ROD of plan een scholing op locatie!

Alle niveaus

De basis op orde (HOGW) Administratie ParnasSys

APK voor ParnasSys (directie en ib)

Tijdens een APK volgen we de laatste ontwikkelingen en denken we mee hoe jij de mogelijkheden binnen ParnasSys nog meer zou kunnen benutten.

Alle niveaus