Begeleidingsthema's

Schoolkwaliteit

Bekijk wat we je te bieden hebben rond het thema Schoolkwaliteit

Zoek op dit thema
Zicht krijgen, hebben en houden op je onderwijskwaliteit. Hoe bevredigend is dat! Als schoolleider en bestuurder wil je overzichtelijk alle informatie bij elkaar hebben staan, zodat je het inhoudelijke gesprek kunt voeren met alle betrokkenen. Waarbij je de informatie tegelijkertijd kunt gebruiken om je te verantwoorden. De modules Ultimview, Mijnschoolplan, Onsbeleidsplan en WMK kunnen je daarbij helpen. 

Gouwe Academie is vanaf het begin bij de ontwikkeling van ParnasSys en met de integratie van de modules voor Schoolkwaliteit betrokken. Vanuit die ervaring bieden we specifieke scholingen bij elke module, op schoolniveau én op bestuursniveau.
 

Bekijk de promo

Schoolkwaliteit met Gouwe Academie

In onze begeleiding leren we je de mogelijkheden van de diverse ICT-producten optimaal te benutten, maar vooral gaan we praktisch aan de slag hoe je leidinggeeft aan verandering, verantwoording en dialoog. Ook is er veel aandacht voor hoe je alle collega’s betrekt bij het bepalen van (de effecten van) interventies. Je wilt immers de strategische doelstellingen van de organisatie verbinden aan de professionele ontwikkeling van leraren! 

We starten vanuit de modules van ParnasSys, maar werken toe naar dat de software voor jou werkt en je écht een kwaliteitsslag kunt maken. Vanuit de fases van Gouwe Academie vertalen we dat naar deze drieslag:

 

Scholingen rond het thema Schoolkwaliteit betreffen altijd maatwerk. Dit omdat het werken aan je onderwijskwaliteit voor elke school uniek is en afhankelijk van de visie en keuzes van de school. Daarom bieden we onze scholingen alleen aan op locatie, er zijn geen scholingen op inschrijving.