Downloads

Downloads Gouwe Academie

Toetsdefinities

Link naar de pagina met toetsdefinities die geïmporteerd kunnen worden in ParnasSys: Toetsdefinities.

Licentie Zien!

Om met Zien! te kunnen gaan werken is het nodig om een orderformulier in te vullen. Download het juiste formulier en stuur het ingevuld vervolgens naar zien@gouwe-academie.nl (voor het po) of zienvo@gouwe-academie.nl (voor het vo).

Orderformulier Zien!1-16, Zien!+ (incl. burgerschap)
Orderformulier Zien!vo

Verwerkersovereenkomst Zien!

Het is belangrijk om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. Als verwerkingsverantwoordelijke (schoolbestuur) blijf je altijd verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die je verwerkt en daarmee voor het afsluiten van een verwerkersovereenkomsten met betrekking tot Zien!. Wij hebben hiervoor een standaard verwerkersovereenkomst met bijlagen opgesteld, gebaseerd op het landelijke model van het Privacyconvenant Onderwijs. Voordat je met Zien! gaat starten, dient de verwerkersovereenkomst afgesloten te worden met het bestuur van de school. Na ondertekening van het orderformulier zet een medewerker van Gouwe Academie de verwerkersovereenkomst klaar in de dienst verwerkersovereenkomst van Kennisnet. 

Brochure Gouwe Academie

Benieuwd naar ons scholingsaanbod voor 2024-2025? Download de brochure met een uitwerking van het aanbod op onze thema's.

Samenvatting DPIA

Gouwe Academie neemt de privacywetgeving serieus en daarom hebben we aan de leverancierszijde een DPIA uitgevoerd. DPIA staat voor Data Protection Impact Assessment, ook wel gegevensbeschermingseffectbeoordeling genoemd, en is een instrument om privacyrisico’s van de gegevensverwerking in kaart te brengen. De verantwoordelijkheid voor het afnemen van een DPIA ligt bij de verwerkingsverantwoordelijke (in de praktijk vaak een school(bestuur)), maar omdat we het belangrijk vinden dat onze instrumenten op AVG-vlak betrouwbaar zijn, hebben we ook aan de leverancierszijde een DPIA uitgevoerd voor het instrument Zien!. De samenvatting hiervan kun je hieronder opvragen en gebruiken als basis voor je eigen DPIA.

Samenvatting van de DPIA van Zien!

Toetsdefinities

Op deze pagina vind je toetsdefinities die geïmporteerd kunnen worden in ParnasSys.

Naar toetsdefinities