Zicht krijgen, hebben en houden op je onderwijskwaliteit. Hoe bevredigend is dat! Als schoolleider en bestuurder wil je overzichtelijk alle informatie bij elkaar hebben staan, zodat je het inhoudelijke gesprek kunt voeren met alle betrokkenen. Waarbij je de informatie tegelijkertijd kunt gebruiken om je te verantwoorden. Dat vraagt om het maken van goede keuzes: welke informatie is wanneer relevant om zicht te hebben op de mate waarin het je lukt om je visie en missie te realiseren?

Ultimview

Ultimview geeft grip op de grote hoeveelheid onderwijsdata. Zo houd je eenvoudig zicht hoe het ervoor staat met jouw school of bestuur.

Bekijk het aanbod rond Ultimview

In onze begeleiding leren we je de mogelijkheden van de diverse ICT-producten optimaal te benutten, maar vooral gaan we praktisch aan de slag hoe je leidinggeeft aan verandering, verantwoording en dialoog. Ook is er veel aandacht voor hoe je alle collega’s betrekt bij het bepalen van (de effecten van) interventies. Je wilt immers de strategische doelstellingen van de organisatie verbinden aan de professionele ontwikkeling van leraren!

 Lichter Leuker Beter met Gouwe Academie!

Bekijk de promo

Schoolkwaliteit met Gouwe Academie