Schoolkwaliteit

Schoolontwikkeling

We werken graag mee aan een goede doordenking en implementatie van jullie beleid rond schoolontwikkeling.

Doelgericht werken aan de kwaliteit van het onderwijs vormt een essentieel aspect voor iedere onderwijsinstelling. Gelukkig zijn er effectieve instrumenten beschikbaar zoals Ultimview, OnsBeleidsPlan, MijnSchoolPlan en WMK om dit proces te ondersteunen, 

De mogelijkheden van deze modules zijn enorm. Als Gouwe Academie staan we klaar om je volledig te ondersteunen bij het optimaal benutten van deze waardevolle instrumenten. Ultimview biedt op een dynamische wijze inzicht in de onderwijskwaliteit van je school, maar het gaat verder dan dat. Resultaten vragen immers altijd om vervolgstappen. MijnSchoolPlan biedt daarbij de mogelijkheden voor het planmatig werken aan de schoolkwaliteit. In MijnSchoolPlan kun je beleidsdocumenten opstellen voor bijvoorbeeld burgerschap, meer- en hoogbegaafdheid, gedegen schoolrapportages, en uiteraard het schoolplan, inclusief het werken met jaarplannen.

Als Gouwe Academie staan we paraat om je uitgebreid te begeleiden bij het optimaal inzetten van deze waardevolle instrumenten. Hieronder tref je ons aanbod aan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijke begeleiding!