Welkom!

ParnasSys en de privacy-wetgeving

  • Datum In overleg
  • Niveau Fase 1: Beginnende gebruiker

De wet op de privacy roept veel vragen op. Wat wordt er van ons als school verwacht? Wie mag welke informatie zien? Mogen we nog wel foto’s maken en delen? Welke informatie hoeven we misschien niet meer te registreren? Hoe delen we informatie uit ParnasSys op een veilige manier? Met onze quickscan kun je als school of bestuur in kaart brengen in welke mate je huidige manier van werken met privacygevoelige informatie overeenkomt met wat er staat in de nieuwe wetgeving.

Algemene informatie

Data en locatie

  • Deze scholing is beschikbaar op aanvraag en de inhoud wordt afgestemd op jullie vragen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Doelgroep

  • alle type scholen
  • MT-lid, directeur, bestuurder, administratie, kwaliteitsmedewerker, functionaris gegevensbescherming

Doelen en inhoud


Als vervolg hierop organiseren we bijvoorbeeld een bewustwordings- en inspiratiesessie op basis van de resultaten. Samen denken we na over vragen als: Hoe gaan we om met privacygevoelige data? Voelt iedereen zich hier verantwoordelijk voor? Deze sessies kun je als schoolteam volgen of organiseren we als workshops voor een heel bestuur. 

Door het interactieve karakter van de sessies maken je collega’s op een laagdrempelige manier kennis met wat van hen wel en niet wordt verwacht. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Aanmelden

Meld je via het aanmeldformulier hieronder aan voor deze scholing!

Al onze scholingen zijn ook op aanvraag beschikbaar voor jullie team of organisatie. Data en locatie en worden dan in overleg vastgesteld. Je ontvangt een offerte van ons. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen we contact met je op.


Onze planner neemt contact met je op om dag en tijd af te spreken.
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
vb. BRIN-nummer: 00XX01, vb. bestuursnummer: 01234
Bevestiging