Terugblik symposium 'Toekomstgerichte kwaliteitscultuur'

Op 22 november zijn we met bijna 100 enthousiaste deelnemers aan de slag gegaan met de toekomstgerichte kwaliteitscultuur en de rol van de ib’er daarin.

Terugblik symposium 22 november

Toekomstgerichte kwaliteitscultuur

We kijken terug op een geslaagd symposium. Het was een feestje! We lichten graag toe waaróm we het een feestje vonden. Lees onze terugblik op de website. We maakten ook een kort filmpje als recap van de dag. Leuk om nog even de sfeer te proeven!

💡 De medewerkers van ParnasSys verwelkomden Gouwe Academie als eerste Kennispartner van ParnasSys. Een mooie erkenning voor onze jarenlange begeleiding (ruim 20 jaar!) op de software van ParnasSys. Om dat symbolisch kracht bij te zetten, overhandigde head of business strategy van Topicus Nick Leidelmeijer het Kennispartnerlogo aan manager Gouwe Academie Bart Vollmuller.

💡 Keynotespreker Luc Greven nam ons mee in de veranderende wereld van de intern begeleider. Luc benadrukte in zijn bijdrage dat de rol van intern begeleider als kwaliteitscoördinator belangrijk is om de groei te kunnen (blijven) maken naar beter onderwijs en een kwaliteitscultuur binnen de school.
 💡 In drie workshoprondes wisselden we kennis met elkaar uit en dachten we na over een heel aantal kennisinhoudelijke onderwerpen, bijvoorbeeld Cito Leerling in beeld, Kindkans, Zien!+, Schoolkwaliteit, Hoogbegaafdheid en Kindbegrip. Samen gingen we aan de slag met de vraag hoe we software als middel voor jou kunnen gaan laten werken, passend bij je missie en visie.
 
We willen alle deelnemers én natuurlijk ParnasSys en Luc Greven bedanken voor hun bijdragen om dit symposium tot een succes te maken. 

Heb jij nog vragen naar aanleiding van wat je gehoord hebt tijdens het symposium? We denken graag met je mee. Neem contact op met één van onze onderwijsadviseurs of zoek een geschikte scholing!