Welke stap zet jij volgend cursusjaar met Gouwe Academie?

Download onze brochure

Natuurlijk ken je ParnasSys inclusief de groepskaart, het OPP en producten als Schoolkwaliteit, WMK, Kindbegrip of Parro. Wellicht ken je ook één van onze producten als Kindkans, Zien! of Leerlijnen Jonge Kind. Wij helpen je om software betekenisvol in te zetten!

Uit onze jarenlange ervaring weten we dat je méér met software kunt bereiken door het systeem te gebruiken op een manier die bij jou en jouw visie past. Bij Gouwe Academie helpen we je om de juiste software te kiezen en die duurzaam in te (blijven) zetten voor het realiseren van jouw ambities. In de praktijk blijkt dat veel scholen hier nog kansen laten liggen en dat is jammer.

Daarom zetten we bij Gouwe Academie in op lichter (minder werkdruk), leuker (meer werkplezier), beter (hogere onderwijskwaliteit). Daar staan we voor. We helpen je om goed onderwijs te (blijven) realiseren door de systemen die je hebt gekozen of wilt gaan gebruiken voor je te laten werken. Hoe we dat doen? We lichten ons aanbod uit in onze waaier, download 'm hier!

TIP: In één oogopslag zien waar jij aan zou kunnen werken binnen jouw onderwijs? Laat dan een APK uitvoeren! Zo voorkom je dat je cruciale ontwikkelingen in ParnasSys en daarbuiten mist en werk je efficiënt. Die kans laat je toch niet liggen?