Academie van ParnasSys wordt Gouwe Academie!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Onze diensten leveren we op dit moment onder de naam Academie van ParnasSys. Sinds februari 2023 heten wij Gouwe Academie. In het nieuwsbericht hieronder lees je er meer over.

Tip: volg onze LinkedIn-pagina om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen!

Waarom deze naamsverandering? 

We kiezen met Gouwe Academie voor een naam die de breedte van onze dienstverlening beter dekt. We laten de term Academie bewust terugkomen omdat we ons richten op een breed palet aan diensten en producten op het gebied van consultancy, opleiding en begeleiding. Gouwe is een knipoog naar onze standplaats in Gouda.

Wat heeft Gouwe Academie te bieden? 

Gouwe Academie verzorgt als zelfstandige organisatie consultancy, opleiding en begeleiding voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers bestaan uit bijvoorbeeld scholen, groepen intern begeleiders of schoolbesturen. Daarnaast exploiteren we ook zélf software, als we denken dat daar behoefte aan is bij onze opdrachtgevers. 

 

Wij verzorgen deze dienstverlening zowel in het primair als voortgezet onderwijsJe kent ons misschien ook via onze succesvolle instrumenten Kindkans, Zien!+ of leerlijnen jonge kind. Met dit brede palet aan dienstverlening en ICT-producten zijn wij dé partij om bij jou op school lichter, leuker en beter onderwijs te realiseren waarbij we ons richten op Gouwe Academie als: 

Wat betekent het voor mij dat Academie van ParnasSys voortaan Gouwe Academie heet? 

Je ontvangt dezelfde vertrouwde adviseurs bij jouw school, bestuur, of waar dan ook over de vloer. Ze vertellen je met dezelfde kennis en kunde over hoe jij ParnasSys en andere onderwijsgerelateerde software kunt gebruiken.  Je blijft dus de kwaliteit van dienstverlening ontvangen die je van ons gewend bent. In plaats van het roze van de Academie van ParnasSys zul je tijdens bijeenkomsten, presentaties en berichtgeving op onze website en LinkedIn-pagina vaker het blauw van Gouwe Academie gaan zien. Kortom: je kunt gebruik blijven maken van onze kwalitatief hoogstaande consultancy, opleiding en begeleiding. Wij zijn en blijven er voor jouw vragen om je onderwijs lichter, leuker en beter te maken! 

Het wordt lichter, leuker en beter met Gouwe Academie!