Passend onderwijs

Webinar 'Ontdek de mogelijkheden van het nieuwe OPP'

We presenteren je het nieuwe OPP van ParnasSys, leggen je het doelgroepenmodel uit en hoe je die twee kunt combineren.

Startend

De basis op orde (HOGW)

Toetsresultaten betekenisvol maken met Cito LiB

Je leert optimaal gebruik maken van ParnasSys, in combinatie met jullie lvs-instrument voor toetsen, Cito Leerling in beeld. We gaan aan de slag met het correct invoeren en goed analyseren van jullie toetsen, waarbij we de verschillende mogelijkheden langsgaan en tegelijkertijd denken we na over jullie visie op toetsen.

Alle niveaus

Vorming & Coaching

APK voor Zien!vo

In deze opfriscursus van anderhalf uur nemen we de nieuwste updates van het systeem met je door. We bespreken hoe je deze in jullie onderwijskundige context kunt inpassen. Ben je een nieuwe medewerker die beter wilt leren werken met het systeem, dan is deze opfriscursus zeker ook een aanrader!

Startend & gevorderd

Jonge kind

Implementatie ontwikkelingslijnen 0-4 jaar binnen Konnect (start)

We helpen je bij het optimaal gebruiken van de Ontwikkelingslijnen 0-4 jaar en Zien! voor de BSO binnen Kidskonnect om kwalitatief goed aanbod en goede begeleiding te realiseren.

Startend

Vorming & Coaching

Symposium Jonge Kind

Van harte welkom op ons Jonge Kind-symposium in Gouda op 28 maart 2025! We stellen een mooi programma voor je samen.

Startend

Flexibilisering

Efficiënt en planmatig werken aan Hoogbegaafdheid

Het optimaal benutten van ParnasSys kan helpen om planmatig en doelgericht (hoog)begaafde leerlingen te signaleren en begeleiden. In deze teamscholing zetten we in op een optimale inzet van Parnassys voor de (hoog)begaafde leerling. Daarbij betrekken we ook de inzet van de leerlijn 'Kader voor ontwikkeling'.

Startend & gevorderd