Welkom!

Verbeteren van onderwijskwaliteit met Kindbegrip

  • Datum In overleg
  • Niveau Fase 1: Beginnende gebruiker

Ervaar hoe je Kindbegrip voor je kunt laten werken om je onderwijskwaliteit te verbeteren in drie fases: kunnen werken met Kindbegrip, goed kunnen werken aan sociaal emotioneel leren met Kindbegrip en Kindbegrip voor je laten werken. Door de mogelijkheden goed te benutten versterk je de kwaliteit van je onderwijs!

Algemene informatie

Data en locatie

  • Data en locatie worden in overleg vastgesteld.

Doelen en inhoud


Ervaar hoe je Kindbegrip voor je kunt laten werken om je onderwijskwaliteit te verbeteren in drie fases: kunnen werken met Kindbegrip, goed kunnen werken aan sociaal emotioneel leren met Kindbegrip en Kindbegrip voor je laten werken. Door de mogelijkheden goed te benutten versterk je de kwaliteit van je onderwijs! We zetten ze hieronder voor je uiteen.


Gouwe Academie staat voor je klaar om je te ondersteunen in - en mee te denken met - het realiseren van de gewenste situatie als het gaat om het versterken van het sociaal-emotioneel leren. Wij bieden begeleiding op maat door middel van teamscholingen, groepsbesprekingen, coaching of tweedaagse cursussen. We sluiten aan bij de fase van ontwikkeling (1, 2 of 3; zie afbeelding) waarin jullie je nu bevinden en werken toe naar een volgende fase!

Neem contact op om vrijblijvend een afspraak te maken en te onderzoeken wat we voor je kunnen betekenen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Aanmelden

Meld je via het aanmeldformulier hieronder aan voor deze scholing!

Al onze scholingen zijn ook op aanvraag beschikbaar voor jullie team of organisatie. Data en locatie worden dan in overleg vastgesteld. Je ontvangt een offerte van ons. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen we contact met je op.


Onze planner neemt contact met je op om dag en tijd af te spreken.
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
vb. BRIN-nummer: 00XX01, vb. bestuursnummer: 01234
Bevestiging