Home
Welkom! Schoolkwaliteit

Maatwerk Pakket Schoolkwaliteit bovenschools

  • Datum & Tijd In overleg
  • Niveau Startend & gevorderd
  • Onderwijstype po, s(b)o, (v)so-zml
  • Functie Directeur/Bestuurder
  • Onderwerp ParnasSys, Ontwikkelportfolio

Behoefte aan een maatwerkoplossing voor jullie scholengroep? Zijn er bepaalde vragen vanuit het bestuur of juist vanuit de schoolleiders over het werken met de onze kwaliteitsmodules? Plan dan een gesprek met ons om te komen tot een maatwerkoplossing waarin we vanuit jullie vragen en wensen een scholingsaanbod samenstellen. Hierbij kunnen we werken aan zowel kwaliteits-/schoolontwikkeling als aan teamontwikkeling.

Algemene informatie

Data en locatie

  • In overleg

Doelgroep

  • po, s(b)o, (v)so-zml
  • bestuurder, beleidsmedewerker, schoolleider 

Doelen en inhoud

Wellicht werk je al enkele jaren met de module OnsBeleidsPlan of MijnSchoolPlan en heb je vragen over het gebruik ervan. Mogelijk zijn er specifieke vragen vanuit het bestuur of juist vanuit de schoolleiders met betrekking tot het werken met onze kwaliteitsmodules. 

Het kan ook zijn dat je op de hoogte wilt worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden van deze modules, zoals bijvoorbeeld op het gebied van burgerschap. Hoe kan deze module je ondersteunen bij het opstellen van beleid of juist bij het meten van burgerschap? 

In dat geval nodigen we je uit om een gesprek met ons te plannen, zodat we samen een maatwerkoplossing kunnen ontwikkelen. Hierbij nemen we jullie vragen en wensen als uitgangspunt, en stellen we een scholingsaanbod samen dat zich richt op zowel kwaliteits- en schoolontwikkeling als teamontwikkeling.

We stellen de scholingsbijeenkomsten zo samen dat we toewerken naar een logische verbinding tussen de modules en de uitwisseling daartussen. Tegelijk besteden we aandacht aan uitwisseling van gegevens tussen scholen en bestuur en het faciliteren van de dialoog daarover. Dat betekent dat we de begeleiding focussen op integrale kwaliteitsontwikkeling en niet primair vanuit één specifieke module. 

Ook geïntegreerd gebruik maken van de verschillende toepassingen in Schoolkwaliteit van ParnasSys? Maak gebruik van ons aanbod om je school of scholengroep te laten begeleiden in het met visie inzetten van het instrument Schoolkwaliteit. Wij denken graag met je mee om een maatwerktraject te verzorgen.

Benieuwd naar mogelijkheden en voorbeelden? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op!

Aanmelden

Meld je via het aanmeldformulier hieronder aan voor deze scholing!

Al onze scholingen zijn ook op aanvraag beschikbaar voor jullie team of organisatie. Data en locatie worden dan in overleg vastgesteld. Je ontvangt een offerte van ons. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen we contact met je op.


We nemen contact met je op om passende begeleiding af te spreken.
Persoonlijke gegevens
vb. BRIN-nummer: 00XX01, vb. bestuursnummer: 01234
Facturatie
Overige vragen