Welkom!

Maatwerk Pakket Schoolkwaliteit bovenschools

  • Datum In overleg
  • Niveau Fase 1: Beginnende gebruiker

Behoefte aan een maatwerkoplossing voor jullie scholengroep? Zijn er bepaalde vragen vanuit het bestuur of juist vanuit de schoolleiders in het werken met de onze kwaliteitsmodules? Plan dan een gesprek met ons om te komen tot een maatwerkoplossing waarin we vanuit jullie vragen en wensen een scholingsaanbod samenstellen. Hierbij kunnen we werken aan zowel kwaliteits-/schoolontwikkeling en aan teamontwikkeling.

Algemene informatie

Data en locatie

  • In overleg

Doelgroep

  • po, s(b)o, (v)so-zml
  • bestuurder, beleidsmedewerker, schoolleider 

Doelen en inhoud

  • We stellen de scholingsbijeenkomsten zo samen dat we toewerken naar een logische verbinding tussen de modules en de uitwisseling daartussen. Tegelijk besteden we aandacht aan uitwisseling van gegevens tussen scholen en bestuur en het faciliteren van de dialoog daarover. Dat betekent dat we de begeleiding focussen op integrale kwaliteitsontwikkeling en niet primair vanuit één specifieke module. 
  • Ook geïntegreerd gebruik maken van de verschillende toepassingen in ParnasSys Schoolkwaliteit? Maak gebruik van ons aanbod om je school of scholengroep te laten begeleiden in het met visie inzetten van het instrumentarium. Wil je bijvoorbeeld efficiënter werken rondom het rapporteren van opbrengsten, het strategisch inzetten van kwaliteitsmeting, het opstellen van je schoolplan of het waarmaken van strategische doelen tot in de klas? Wij denken graag met je mee om een maatwerktraject te verzorgen.

Benieuwd naar mogelijkheden en voorbeelden? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op!

Aanmelden

Meld je via het aanmeldformulier hieronder aan voor deze scholing!

Al onze scholingen zijn ook op aanvraag beschikbaar voor jullie team of organisatie. Data en locatie worden dan in overleg vastgesteld. Je ontvangt een offerte van ons. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen we contact met je op.


Onze planner neemt contact met je op om dag en tijd af te spreken.
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
vb. BRIN-nummer: 00XX01, vb. bestuursnummer: 01234
Bevestiging