Welkom!

Benut alle mogelijkheden van de groepskaart!

  • Datum In overleg
  • Niveau Fase 1: Beginnende gebruiker

Ervaar hoe je handelings- en opbrengstgericht werken nog makkelijker kunt vormgeven door de mogelijkheden van Groepskaart optimaal te gebruiken.

Algemene informatie

Data en locatie

  • Data en locatie worden in overleg vastgesteld

Doelgroep

  • so, sbo, po
  • ib’er, directeur, leerkracht

Doelen en inhoud


Al jarenlang zijn we als Gouwe Academie ambassadeurs van de groepskaart in ParnasSys. Dé cockpit waar je als leerkracht van heel veel informatie over je leerlingen overzichtelijk de meest recente gegevens ziet. Nu de nieuwe groepskaart al een tijd in de lucht is, is dit een uitgelezen kans voor jou en je collega’s om te checken of je alle mogelijkheden al kent en benut.

Gebruik daarvoor deze checklist.

Tijdens dit scholingsmoment bekijken we met elkaar de mogelijkheden van de groepskaart en bespreken we onder andere de volgende vragen:

  • Welke informatie breng je in beeld ter voorbereiding of tijdens de diverse besprekingen over je leerlingen?  
  • Welke gegevens wil je met elkaar vergelijken, om te kijken of er trends of verbanden zijn? Denk aan toetsgegevens voor meerdere vakken, in relatie tot welbevinden en betrokkenheid en de ondersteuningsbehoeften.
  • Hoe zorgen we ervoor dat de formats die we gebruiken ons helpen om to-the-point te formuleren en informatie maar één keer te hoeven noteren en voor meerdere doeleinden te gebruiken. 
  • Hoe sorteer je de gegevens zodat je snel ziet waar je je basisaanbod en verdiepte en intensieve ondersteuning op zou moeten richten? Hoe verwerk je die informatie vervolgens in compacte, overzichtelijke plannen voor diverse subgroepen? 

Graag staan we voor jouw school klaar om mee te denken welke vervolgstap jullie kunnen zetten om nóg meer inzicht te krijgen in het functioneren van de leerlingen in een groep, op een efficiënte manier. Neem contact met ons op en plan een scholingsmoment! Dat kan online of op locatie. Datum en tijd wordt in overleg vastgesteld. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Aanmelden

Meld je via het aanmeldformulier hieronder aan voor deze scholing!

Al onze scholingen zijn ook op aanvraag beschikbaar voor jullie team of organisatie. Data en locatie worden dan in overleg vastgesteld. Je ontvangt een offerte van ons. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen we contact met je op.


Onze planner neemt contact met je op om dag en tijd af te spreken.
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
vb. BRIN-nummer: 00XX01, vb. bestuursnummer: 01234
Bevestiging