Symposium Gouwe Academie - 20 november 2024

Van harte welkom op ons Gouwe Academie-symposium in Gouda op 20 november! We hebben weer een mooi programma voor je samengesteld.

Werken aan goed onderwijs met pedagogische tact. Iets wat goed beviel moet je doorzetten, toch?

Dat vinden we bij Gouwe Academie in ieder geval wel. Na het succes van vorig jaar werken we nu aan de tweede editie van het Gouwe Academie-symposium. We zijn heel blij om te kunnen onthullen dat niemand minder dan Marcel van Herpen tijdens een interactieve sessie zijn bijdrage gaat leveren aan ons symposium. 

“Werken aan goed onderwijs met pedagogische tact”. Wat jij daarmee kunt? Marcel licht graag vast een tipje van de sluier op: “Alleen met pedagogische tact doe je leerlingen en collega’s en hun mogelijkheden echt recht! Hoe kun je daar nóg bewuster mee bezig zijn in de omgang met je leerlingen? En hoe geef je dat vorm in je interacties met collega’s binnen je school of stichting? Welke bagage hebben leraren eigenlijk nodig om ‘te kunnen doen wat bij je past’, op een verantwoorde manier? Welke rol speelt intuïtie daarbij? In mijn bijdrage stel ik de prikkelende vragen en neem ik je mee in de zoektocht naar mogelijke antwoorden die jou een stapje verder kunnen helpen in je werk”. 

De inschrijving voor ons symposium is  geopend! Meer informatie en mogelijkheden om je aan te melden vind je hier