Scholingsaanbod Academie van ParnasSys

Eenvoudig werken met ParnasSys aan betere resultaten: het kan!

Scholingsaanbod

Vanuit de Academie van ParnasSys, één van de Academies van Gouwe Academie, bieden we je mooie scholingen aan.

Eenvoudig werken met ParnasSys aan betere resultaten: het kan! ParnasSys is niet meer weg te denken op de meeste basisscholen in Nederland. Bij de Academie van ParnasSys hebben we ontdekt dat al die gebruikers in drie groepen zijn in te delen: 

  1. Gebruikers die met de software leren werken (en soms (nog) niet helemaal weten hoe het moet); 
  2. Gebruikers die actief ParnasSys gebruiken en er goed mee uit de voeten kunnen; 
  3. Gebruikers die ParnasSys bewust inzetten voor de onderwijskwaliteit en het voor zich láten werken. 

Op elk niveau hebben we een scholingsaanbod, dat je kunt vinden op de academie-pagina.

Wij hebben standaard aanbod voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules zoals Parro, Ouderportaal, Kindbegrip, Leerlijnen, Schoolkwaliteit van ParnasSys (pakket schoolontwikkeling met WMK en Mijnschoolplan, bij voorkeur aangevuld met het pakket teamontwikkeling) en Ultimview. Daarmee help je je team goed uit de voeten te kunnen met ParnasSys. Zo realiseer je fase 1 en 2. 

Daarnaast willen onze onderwijsadviseurs je ondersteunen om door te ontwikkelen naar fase 3. Ze gaan graag met je in gesprek om voor je school een specifiek aanbod te ontwikkelen. Dat aanbod sluit aan bij je beleidskeuzes zodat werken met ParnasSys je onderwijsresultaten verbetert door betere analyses en inzichten, en de werkdruk op school verlaagt, omdat de software een deel van het werk voor je doet. 

Lichter, leuker en beter met ParnasSys, dat is ons doel!